Traducere din romana in greaca


Traducere din romana in greaca

Aveti nevoie de traducere din romana in greaca?

Biroul nostru de traduceri va pune in legatura cu specialisti pregatiti sa va ofere o traducere din romana in greaca, intr-un timp scurt. Va veti convinge de calitatea traducerilor efectuate de traducatorii nostri autorizati de Ministerul de Justitie din Romania, precum si de corectitudinea acestora.

In plus, va putem oferi si legalizarea, supralegalizarea sau apostilarea traducerilor, daca este cazul. Noi garantam pentru cel mai avantajos raport calitate-pret. Echipa noastra de traducatori este gata sa va preia comanda si cat mai repede cu putinta va trimitem traducerile prin e-mail sau curier.

Va stam la dispozitie atat pentru traducere din romana in greaca cat si pentru a va clarifica eventualele nelamuriri cu privire la serviciul nostru de traducere din romana in greaca.

Limba greacă veche (numită si limba greacă antică sau elină) este a doua etapă a limbii grecești si dialectul micenian și cuprinde două perioade ale istoriei grecesti: arhaică  și clasică. Perioada veche a istoriei grecești include deasemenea și epoca elenistică, care constituie etapa koine a limbii grecești. Grupurile majore de dialecte ale perioadei limbii grecești vechi se presupun a fi fost dezvoltate nu mai târziu de 1100 î.Hr., în timpul invaziei doriene. Acestea apar pentru prima oară documentate în scriere alfabetică începând din secolul 8 î.Hr.

Limba greacă veche este limba poemelor lui  Homer inclusiv a Iliadei si Odiseei, a marilor lucrări de literatură și filosofie ale vârstei de aur ateniene. Acestea au ajuns să constituie baza matematicii și științei noastre moderne.

Pe 1 ianuarie 1981 Grecia a devenit al zecelea membru al Uniunii Europenee si de atunci natiunea a cunoscut o crestere economica remarcabila. Investitii la scara larga in industrie si infrastuctura, precum si fondurile din Uniunea Europeana, cresterea veniturilor din turism, transport si crestere rapida a sectorului serviciilor au dus la ridicarea standardului de trai al tarii la un nivel fara precedent. In anul 2000 a adoptat moneda Euro, iar in 2004, in Atena au fost organizate cu succes jocurile olimpice.

  • You Avatar